lørdag 6. november 2010

6 GAMMEL LAMPE BLIR NY.

Min siste loppeskatt er en lampefot jeg kjøpte forrige helg på loppemarkedet på Haukeland skole til 30 kroner. Lenge har jeg tenkt å kjøpe en slik om jeg kom over en, og fornye denne med litt maling og en stilig lampeskjerm jeg har sett på Lille Rips i gågaten i Bergen. Lampeskjermen og mønsteret er designet av Rie Elise Larsen.
I dag tok jeg hele familien med på loppemarkedet på Damsgård skole hvor vi ikke fant noe særlig,  bortsett fra litt bøker og brettspill til Sofie, datteren min på 3 1/2 år. Spill og puslespill er det forresten massevis av på loppemarked, så der kan dere gjøre flere kupp :)

Resultatet av lampe, før og etter bilde:

6 kommentarer:

 1. oh, så fin den ble! Jeg har også lenge hatt lyst på en slik lampeskjerm, men tror det må bli hengelampe her i huset :)

  Fin blogg også forresten!

  SvarSlett
 2. Du e kjempeflink,blir helt imponert:))

  SvarSlett
 3. Kanonstilig Blogg. Urtuligoversiktligmensamtidigoverhodetikkje kjedeligkombinasjonen er unik! Stå på

  SvarSlett
 4. Tusen takk! :D @Hedvig: De har denne lampeskjermen som hengelampe også ;)

  SvarSlett
 5. Hei! Kjempe fin blogg du har fått deg! Ser att du også er glad de å "pimpe opp" lamper! Har akkurat startet å blogge selv, moro å se att du også har inntresse for gjenbruk! Jeg gleder meg til å følge din bloggelering videre!

  Ha en finfin dag!:o)

  SvarSlett
 6. ELSKER lampen din! Jeg kjøpte to slike lamper selv i dag, og har i kveld malt de med tre lag lyseturkis maling. Og så har jeg fundert på hva jeg skal gjøre med skjermene! Nå vet jeg det, og TAKK for tips!

  Har ikke fått lest så mye i bloggen din ennå, men det lille jeg har sett, det FRISTER til videre lesing!

  Ha en flott kveld!
  Klem fra An-Magritt

  SvarSlett